Colombias trippelhammerblåsing dumper Polen ut av verdensmesterskapet

Noen ganger kommer svaret ved å endre spørsmålet. I stedet for å spørre om han skulle spille James Rodríguez – nå var han tilstrekkelig utvunnet fra leggskaden til å starte – eller Juan Quintero, og kom med en ganske åpenbar respons, valgte José Pekerman begge og ble belønnet ikke bare med et resultat som holder liv Colombias håp om å ta de siste 16, men med en forestilling som fikk dem til å se ut som en side som kunne gå en lang, lang vei i turneringen. Polen 0-3 Colombia: verdensmesterskapet 2018 – som det skjedde Les mer

Rodríguez og Quintero er i kontrast til 10-tallet, den moderne dynamiske løperen og den mer tradisjonelle varianten, som kanskje skal feires for det som mest høflig kan omtales som hans cerebrale tilnærming og bevegelsesøkonomi.Å spille dem 1xbet sammen virket en stor risiko, men sammen med Juan Cuadrado valgte colombias kreative trident Polen fra hverandre med klinisk skjønnhet. “Mer enn en gang følte vi at kombinasjonen kunne være en god kombinasjon,” sa Pekerman. “De er to spillere med ekstraordinært talent. I kveld bidro de med disse store talentene og spilte på en veldig utfyllende måte. ”

På utlån fra River Plate fra Porto, er Quintero en tilbakekasterende, mer flaske enn six-pack i tone, en spiller hvis motvilje mot å sende inn til de strengere aspektene ved profesjonalitet har frustrert en serie trenere. Han hadde allerede spilt en fantastisk omvendt pasning da han etter 40 minutter spilte en annen for å finne Rodríguez i rommet til høyre. Korset hans var perfekt, og Yerry Mina nikket inn fra kloss hold.Med tanke på at han bare har fullført 90 minutter to ganger i år, var det ingen stor overraskelse at Quintero ble tatt av etter 73 minutter, men før han gikk, spilte han i Radamel Falcao for å score med et snitt på støtten fra venstre foten. En strålende Rodríguez-pasning la på den tredje for Cuadrado, som også hadde et fint spill, og angrep 1xbet plassen bak den polske wing-backen Maciej Rybus.

Pekerman dedikerte seieren til Carlos Sánchez, som ble sendt av gårde i åpningsnederlaget til Japan. Selv om han nektet å bekrefte om den tidligere Aston Villa-midtbanespilleren hadde mottatt dødstrusler, som det er blitt rapportert, sa han at Sánchez hadde blitt “dypt rammet”. ”Jeg tror vi alle forstår at fotball virkelig er noe annet.Det er til syvende og sist et spill vi spiller med mye ansvar, engasjement og innsats, og så videre, men disse tingene skal ikke sies lett. ”

Pekerman tok ansvar selv for Japan-nederlaget, og innrømmet at han hadde “Gjort feil”. Men med kombinasjonen av Quintero og Rodríguez hadde de funnet en måte å spille på som var “nær målet om hvordan vi ønsket å spille.” Dette var sannsynligvis Colombias beste prestasjon siden forrige VM; Pekerman-sidene er alltid på sitt beste når de motarbeider en rask, presis geometri. Quintero

Polen, dessverre, fortsetter å være på sitt beste når de ikke er med i turneringer. Adam Nawalkas bytte til en bakerste tre, selv om han hadde prøvd det i den vennlige pre-turneringen mot Nigeria, virket i ettertid en advarsel.Gjennom kvalifiseringen hadde han brukt enten en 4-4-2 eller 4-2-3-1; dette var et tegn på at teamet effektivt var over, og at han i verste fall prøvde å smi et nytt. Da han satt hjelpeløs i møte med en sperring av fiendtlige spørsmål fra polske medier, feiringen av Colombia-fansen tydelig hørbar fra utenfor stadion, gjorde han sitt beste for å free bets 1xbet forsvare det uforsvarlige, og insisterte på at Polen ganske enkelt hadde blitt slått av den bedre siden. Det kan være sant, men det er like sant at Polen var en bedre side i kvalifiseringen.

Taktisk, kanskje, å sette en wing-back i Rybus mot Cuadrado var en risiko, og en som ikke kom i nærheten å betale seg, men Polens kamper handlet om langt mer enn det.Det var en merkelig livløshet rundt dem, mens Robert Lewandowksi, som hadde virket utslått mot slutten av sesongen, spesielt i Champions League-semifinalen, igjen var listløs, ingenting som figuren som scoret 16 mål i kvalifiseringen. mannen Falcao bestemte seg for å kompensere for tapt tid med Colombia Les mer

For Polen er mønsteret frustrerende kjent på store turneringer, og har vært det siden 1982. De kvalifiserer seg godt, håp heves og da finner de ut at den høyeste scenen skjorten henger tungt, spillerne mister troen på hva som fikk dem der, og resultatet er en sikkerhet-første stil som resulterer i grouchiness og tidlige utganger.

Colombia, i mellomtiden, kjempe videre.Med mindre Polen gjør dem en usannsynlig tjeneste ved å slå Japan, vil de sannsynligvis måtte slå Senegal for å kvalifisere seg, men i det minste nå er det håp.