Basketball spillere USK overrasket en annen trener Hejková med en annen triumf

“Det var meningen å forberede oss til å bli med i Euroleague, og vi fikk endelig Super Bowl. Vi er alle i god eufori, “sa hun i en telefonsamtale.

“Ekaterinburg trodde nok ikke at vi kunne spille så bra, og ikke visste rådene fra vårt angrepsspill. Selv for meg er det en overraskelse. Forbedret ytelse har kanskje til og med kan være, “hun innrømmet. Hjem

Ytelse ta henne hovedsakelig fordi laget mangler støtte Danielle Robinson og skadet Sonja Petrovic. Kia Vaughn og Marta Xargayová tilgang til dem bare på søndag og klarte å bare en vanlig praksis.

“Men disse er alle erfarne spillere.I tillegg Kia fortsatte samspillet av forrige sesong og Marta dratt nytte av å være en venn for å Laio Palauovou, som for henne var hennes mentor og fikk raskt inn i spillet vårt.Likevel, jeg setter pris på hva jentene viste, “sa slovakiske treneren opplevde.

Vinn over Jekaterinburg, med verdensstjerner Diana Taurasiovou, Sancho Lyttleovou, Sandrine Grudaovou eller andre leker fra WNBA Kristi Toliverovou og Deanna Nolenovou en Hejková verdifull jo mer beviser det at triumf i april Eurolize var ikke tilfeldig.

“Hvis det ikke var noen tvil, hvis vi fikk League deservedly så nå vi senere bekreftet,” gledet seg Hejková.

Den viktigste fortrinn av Benitez Laia Palauová som igjen viste at selv i en alder av 36 år er det kanskje den beste rookie i Europa. 15 poeng, åtte rebounds og 13 assists bidro til seieren. “Laia er vår hovedperson, som har stor fortrinn i vår forestilling.I tillegg til den tradisjonelle stafettpinnen og lagt godt forsvar og skyting ytelse, “roste Hejková.

Jeg har også hatt gleden av å trene tsjekkiske landslaget. Mens Eurolize triumf i teamet støttet seg hovedsakelig på utlendinger, denne gangen tsjekkerne seceded fra skyggene og ga 47 poeng, som fortsatt er ett poeng mer enn utlendinger. I tillegg kateřina elhotová, som spilte primært 32 poeng i semifinalen med hjul Braine, ble kåret til den mest nyttige spilleren i turneringen.

“Jeg er glad for at de tsjekkiske kvinnene gikk bra. I tillegg CAki (Elhotová), som var MVP av turneringen, ga en veldig god prestasjon også Ilona Burgrová og Alena Hanušová.En stor minutter og fikk Vyoralová Tereza, som spilte tappert, “sa Hejková.

” Etter en god pause i løpet av sommeren har spillerne ønsker å spille basketball og kult med god selvtillit. God forberedelse. I teamet hersker komfort og også jenter som sluttet nylig, for å få det raskt, “nyter det før lørdagens neste store test av – en vennskapskamp med amerikansk verdensmester. Euroleague spillere å angi USK 14 oktober hjemme mot Kayserispor.

Hejková innser at triumf i en Super Bowl-teamet vil være under enda større press. “Vi har gjort en pisk fordi alle ønsker å trekke oss ut. Toppopptredener kan ikke serveres gjennom sesongen, og det vil være viktig å vite hvordan man skal håndtere det.I krise øyeblikk blir mestere født, “tilføyde den mest vellykkede europeiske coachen.