Crystal Palace s Steve Parish satt for å møte Alan Pardew for å diskutere fremtiden

Crystal Palace-lederen, Steve Parish, skal snakke med Alan Pardew i de neste 24 timene da han søker bevis for at sjefen har utarbeidet en klar plan som har til hensikt å utrydde laget fra deres dårlige seksspill, Parish, som har støttet Pardew gjennom et vanskelig år, var ivrig etter å la støvet komme seg etter det numbende 5-4 tapet i Swansea på lørdag, da gjestene overgav en 4-3 ledd i stopp tid til å forlate dem utenfor bunnen tre bare på målforskjell.

Lederen er ivrig etter å være ansvarlig, snakket med sine spillere på klubbens Beckenham treningscomplex på mandag og, som det står, vil fortsatt være Betclic ansvarlig for besøket i Southampton til Selhurst Park på Saturday.Alan Pardew trenger radikale endringer for å redde jobben på Crystal Palace Les mer

I en ideell verden, ville Palace tilbake Pardew for å vende om den siste formen og starte en vekkelse.Men med at lagets skjermer har blitt stadig kaotisk, vil styrelederen være trygg på at både leder og spillergruppe er forenet og fokusert på å arrestere det som har vært en alarmerende nedgang. Det kunne likevel inkludere Pardew med tanke på at en annen defensiv trener ble satt til hans bakromspersonale – Keith Millen overvåker disse plikter – med Palace har sendt 17 mål i fem kamper og 13 fra set-pieces denne sesongen. Fire av dem kom på Liberty Stadium. More info

Usikkerheten rundt Pardews posisjon blir spilt ut med klubbens hierarki – blant annet de amerikanske medeierne David Blitzer og Josh Harris, som vil ha et betydelig uttrykk for hva skjer neste gang – akutt oppmerksom på Sam Allardyces tilgjengelighet som en potensiell erstatning.Den tidligere Sunderland-lederen, som forlot sin stilling med England etter 67 dager i september, er nok nok til å bide sin tid til den riktige muligheten oppstår, men til slutt er den hensikt å gå tilbake til topp-fotball.

Den tidligere Manchester City-sjefen Roberto Mancini og en annen leder fra England, Roy Hodgson, har blitt oppdaget som alternative kandidater, og sistnevnte har skikkelig tilknytning til Palace, gjennom hvilke ungdomsranger han har Betclic bonusz uteksaminert seg som spiller. Allikevel synes ikke begrepet han kan jobbe sammen med Pardew, som Terry Venables gjorde med Bryan Robson på Middlesbrough, usannsynlig.