Chelsea fortsetter Álvaro Morata igjen ut av Spanias VM-tropp

Álvaro Morata har betalt prisen for en likegyldig sesong i Chelsea etter å ha blitt forlatt av Spanias 23-manners VM-lag.

Angreperen har blitt en perifert figur ved Chelsea siden januarkommisjonen til Olivier Giroud og vil ikke være involvert i Russland etter at Spania-treneren Julen Lopetegui gikk med Diego Costa, Iago Aspas og Rodrigo som hans streikere.

Det er alltid en vanskelig beslutning, sier Lopetegui. “Det var ikke noe negativt om [Morata].Men vi trodde det var andre spillere i unibet online fogadási posisjonen som kunne hjelpe oss. ”

” Lykke til i VM, “skrev Morata på Twitter. “Jeg skal støtte og juble gjennom slutten, som alltid.” I stedet for å plukke en fjerde angriper valgte Lopetegui å ta åtte forsvarere, inkludert Arsenals Nacho Monreal, den eneste andre overraskelsen på listen. Chelsea Marcos Alonso og Marc Bartra var blant forsvarsmennene utelatt. Gareth Southgate på Englandskampen: “De vet ikke hvor bra de kan være.” Les mer

Spillet har seks spillere fra Real Madrid og fire fra Barcelona.Madrid-spillerne vil rapportere til lagets treningsleir senere enn de andre spillerne på grunn av Champions League-endelige forpliktelser mot Liverpool. I mellomtiden har Englands G-motstandere Belgia plukket Christian Benteke til tross for manglende mål for Crystal Palace i sin foreløpige 28-manners tropp.Angreperen, som scoret bare tre ganger i Premier League i fjor, fikk naken fra Roberto Martínez mens Liverpools Divock Origi savner seg.

Roma midtbanespiller Radja Nainggolan reagerte på å gå ut av laget ved å kunngjøre sin internasjonal pensjonering.

I en melding på Instagram skrev han: “Veldig motvillig min internasjonale unibet fogadási útmutatók karriere kommer til slutt…Jeg har alltid gjort alt jeg kunne for å representere landet mitt Å være deg selv, kan plage deg. Fra denne dagen på vil jeg bli den første fanen…”Eden Hazard, Romelu Lukaku og Kevin De Bruyne ble inkludert, men det var heller ikke noe sted i Martínezs lag for Evertons Kevin Mirallas.Spain Tall