Forbud mot Russlands idrettsutøvere vil fortsette inn i 2017

Forbudet mot russiske idrettsutøvere vil fortsette inn i 2017 etter at arbeidsoppgaven ansvarlig for vurderingen av landets kamp mot doping bekreftet at det venter til februar å skissere et veikart for retur til internasjonal konkurranse. Sebastian Coe: IAAF-reformer er om å stå høyt for de rene idrettsutøvere Les mer

Det var imidlertid et lys av lys for Russland, med Rune Andersen, den norske overskriften til IAAFs arbeidsgruppe, og innrømmet at russisk friidrett hadde begynt å gjøre strukturreformer etter å ha blitt forbudt fra OL i juni.

Rusaf har gjort ytterligere fremgang siden juni, inkludert anti-dopingutdanningsmoduler og sikret samarbeidet mellom de russiske kriminelle myndighetene og parlamentet for å kriminalisere forsyningen av dopprodukter, “fortalte Andersen en pressekonferanse. “Men en av de viktigste gjenværende problemene er hvordan å demonstrere IAAF og Rusada [russisk anti-doping] vil kunne utføre testing uten forstyrrelser, noe som er en viktig del av betting velkomstbonus odds deres gjeninnføring.Taskforcen skal gå til Moskva i januar for å vurdere svaret på del to av McLaren-rapporten 9. desember og for å overvåke fremdriften. “Andersen sa at arbeidsstyrken skulle rapportere tilbake til IAAFs råd i februar, da Han håpet å “identifisere et klart veikart” for Russlands retur, men han nektet å gi ytterligere sannsynlig tidsramme.

Sebastian Coe, IAAFs president, var enig i Andersens vurdering, men sa at han ikke ville gjøre noen vurderinger om det hadde vært et kulturskifte i Russland. “Det jeg er fornøyd med er at vi gjør fremgang,” sa han. “Det må erkjenes at dette er et system som katastrofalt mislyktes rente idrettsutøvere.” Tidligere tok Russlands president Vladimir Putin sin tilstand av nasjonsadressen for å si at han trodde effektive tiltak ville være på beste betting innskuddsbonus odds plass tidlig i det nye året. “Jeg er sikker på at den såkalte dopingskandalen vil tillate oss å skape det mest avanserte systemet for å rette dette ondskapet i Russland,” sa han. “Jeg antar at det nasjonale programmet for å motvirke doping vil være klar allerede i begynnelsen av neste år.”