Å kjøpe Glyk vil ikke være en lett oppgave

Til tross for den åpenbare klassen serbere, under ledelse av Thomas Tuchel, entret han bare 11 ganger i feltet. Selv om man tar hensyn til den diagnostiserte trombosen i armen, bør ikke “gunnerne” forlate Subotich, som nesten dro til Liverpool i januar.

Subotisk, 27 år gammel, og foran ham kanskje de beste årene. Hvis Jürgen Klopp ikke prøver å signere den igjen, kan Wenger stole på denne overføringen, som vil koste klubben rundt 15 millioner pund.

Camille Glick
Glick – en forsvarer med en imponerende høyde på under to meter – kan være en utmerket påfyll av Arsenal.
Pole står konsekvent for Torino siden 2011, og hans betydelige størrelse hjelper ham å spille utmerket i andre etasje, noe som kan være nyttig for skyttere påvirket av skytingen av Andy Carroll. Dessuten er Glick en leder som er i stand til å bygge ikke bare forsvar, men hele teamet.

Å kjøpe Glyk vil ikke være en lett oppgave, spesielt med tanke på at han i desember signerte en ny kontrakt med sin nåværende arbeidsgiver frem til 2020.
Louis van Gaal er også interessert i polen, så også her er Arsenal i en kamp. Overføring er ikke det mest sannsynlige, men fullt mulig.

Nikola Maksimovich
Nok en “ich” og igjen fra “Torino”. Maksimovich kan passe perfekt sammen med teambuilding med Emirates.
I tillegg til sin opprinnelige posisjon i forsvarssenteret, er Nicola i stand til å dra nytte som en høyre midtbanespiller takket være sin utmerkede fart. Det er ingen tvil om at Maksimovich vil fortsette å komme videre – han er bare 24 år gammel. Det er ikke kjent om han har styrke nok til å bryte seg inn i stiftelsen av en stor klubb, men talentet hans er ubestridelig, noe som til sammen for skyttere er klar over den italienske klubben, som vil kreve minst 30 millioner pund for en serber.