Det var en av de utbruddene som Marez lærte oss forrige sesong

Men, akk, i går led Leicester sesongens femte nederlag, som var det første for laget på hjemmestadion de siste 14 månedene. Tapet av Kante svekket revegenes defensive tilbakeslag, og vellykkede prestasjoner i Champions League kompenserer ikke for feilene i det nasjonale mesterskapet. “Leicester” har alltid vært ansett som et hjemmelag, men de innfødte veggene hjalp ikke i kampen med West Brom.

Marez var på topp, alle andre var det ikke. Leicester-vingen handlet inspirerende på sin flanke, om og om igjen og skapte store problemer for Allan-Romeo Nyom, hans umiddelbare motstander, og hans gjennombrudd, som førte til Slimanis mål i begynnelsen av andre omgang, husket hvilke nuggets som opptrer under ledelse av Claudio Ranieri.

Regresjon til gjennomsnittet. Om hvordan “svartfugler” hakket “rever”

Det var en av de utbruddene som Marez lærte oss forrige sesong. Men i dette spillet var ikke slike blinker nok.
Ranieri tapte mot Tony Pulis, og Lester tapte for første gang siden september i fjor hjemme, og viste et generelt ganske slett spill. Altfor ofte mistet Leicester-spillerne ballen i viktige områder på spillefeltet, og Wes Morgan og Robert Hoot klarte ikke igjen å demonstrere sammenheng og samhold som hjalp til med å forsvare reven så mye forrige sesong, som “sementeringselementet” representert av den store ødeleggeren Kante den er ikke lenger i den.

Ja, og Ron-Robert Zeeler på siste forsvarsgrense har ikke erfaring og autoritet (og dette er den viktigste kvaliteten for målvakten) som Casper Schmeichel bruker. Den danske målvakten brakk armen, og så langt kan han bare hjelpe kollegaene mentalt, men du vinner ikke kamper i Premier League, du må kjempe der, og sparer verken deg selv eller motstanderen din. Bildet av det triste nederlaget fra “svartfuglene” ble fullført av den atypiske feilen til Danny Drinkwater, hvorfra Matt Phillips scoret kampens avgjørende mål i det 72. minutt.