Digos andre trumfkort er teknikken hans

Digos andre trumfkort er teknikken hans og arbeidet uten ball. Didier ble ofte brukt, spesielt under Jose Mourinho, som et typisk senter for ram-type, mens Costa er bedre i stand til å åpne for overføringer fra dypet og er klar til å takle en-mot-en med motstanderen om nødvendig. Det sprø antallet assistenter Cesc Fabregas i sesongen 2014/2015 skyldtes i stor grad det strålende samspillet med spissen.

Inngrep på legenden. Costa er sterkere enn Drogba? Foto: squawka.com, goal.com, UEFA.com

I tillegg har den dimensjoner som lar, om nødvendig, opptre i en mer “skrot” -stil Drogba. Takket være dette kan Chelsea variere spillet i angrep, opptre mer mangfoldig og uforutsigbar.

Hvorfor Drogba er bedre

I 2012 ga Drogba et avgjørende bidrag til det Roman Abramovich skaffet klubben til – en seier i hovedturneringen i den gamle verdenen. Selvfølgelig ville det være feil å huske Didier bare i det øyeblikket, men det var etter den mai-kvelden i München at ivorianeren endelig udødeliggjorde navnet sitt for Chelsea-fanhæren.

Med 164 mål er Drogba den dødeligste spissen i “aristokratiets historie”. Didier skilte seg gunstig ut ikke bare i utmerkede fysiske data, han er en veldig sterk karakter, som bidro til å styrke en viktigere kvalitet – ønsket om å vinne til enhver pris. Det er de som går seg vill i avgjørende kamper, selv blant de nåværende stjernene vil vi finne mange av dem, men Drogba er laget av en annen test: kan du huske minst en nøkkelkamp, ​​da han droppet ut av spillet? Ni mål i ni europeiske og nasjonale finaler, fire Premier League- og FA Cup-titler, tre League Cups, ytterligere to Community Shields, og, selvfølgelig, den etterlengtede “eared” Champions League-pokalen hevet over hodet, er et sammendrag av den sanne vinneren.