Dragovic kan spille godt med Koseln

Så stjernene kom sammen om at en annen potensiell “skytter” igjen kan skilte med et lignende navn med en rekke utøvere fra kortlisten vår. Riktig nok er Dragovic et østerriksk emne.

Den 25 år gamle spilleren har samme karakter som Maximovitch, og i løpet av karrieren har han allerede klart å vinne (om enn ikke veldig høyt) mestertittelene Sveits og Ukraina, og klarte også å slå gjennom til semifinalen i Europa League som en del av den belgiske Basel.

Dragovic kan spille godt med Koseln, som er fem år eldre enn ham, og skape en utmerket tandem med ham. “Dynamo” gir ikke spillerne bort, men østerrikeren er tydeligvis billigere enn Maksimovich, og det vil koste Londonere rundt 10-20 millioner pund.

Evgeny Khacheridi
Den ukrainske partneren til Dragovic i Kiev “Dynamo” lukker listen vår. På siden av Khacheridi – vekst, fysisk styrke og erfaring.

Khacheridi ligner Mertezaker, men han er raskere enn tysk og mer tilgjengelig enn andre kandidater. Ikke glem at “Arsenal” sjelden tillater seg store utgifter, og en billig ukrainsk, som koster rundt 10 millioner pund, kan bli en god forsterkning for løsnet forsvar av “gunnerne”.

Ingen vil hevde at med de nevnte navnene, vil fansenes øyne sannsynligvis ikke ta fyr, men det er vanskelig å tro at Wenger vil kunne kjøpe førsteklasses spillere som Diego Godin og Gerard Pique. Hva ikke skal jeg si om ham, men Wenger kan gjøre obskure spillere til stjerner, og ikke alltid er det beste alternativet det mest åpenbare.

Lang, svart, morsom. Den eneste fotballspilleren assosiert med plass
Han kunne ha blitt den første britiske kosmonauten, men han viste seg å være keeper for landslaget til Trinidad og Tobago.

På midten av nittitallet ble de engelske Premier League-kampene registrert på skjermene våre og begynte å samle et anstendig publikum. Et av de mest spektakulære lagene var Kevin Keegans Newcastle. Klubben kom ikke så lenge tilbake til eliten, fornøyd med et lyst, omstendelig, angripende spill. “Magpies” scoret mye, og slo ofte motstandere med en stor poengsum. Les Ferdinand, Peter Beardsley, David Ginola, Faustino Asprilla, Philip Albert – publikum husket de navnene som ikke ble bortskjemt med engelsk fotball på farten. Men keeperen på Newcastle var en kamp for hele laget – lyst, dyktig og minneverdig.