Gareth Southgate: ‘Vi ville ikke bytte Harry Kane for noen’

Gareth Southgate har kalt Harry Kane “uerstattelig” og berømmet spissens mentale styrke, uselviske arbeidsmoral og hensynsløs avslutning etter at kapteinen scoret Englands første verdenshuk-hat-trick på 32 år for å bidra til å drive laget inn i knockout-fasen.

Kane rykket løs fra Cristiano Ronaldo og Romelu Lukaku i løpet om Golden Boot ved å ta turneringen sin til fem i en 6-1-kamp på Panama, Englands største seier i finalen, til tross for at han bare hadde spilt 153 minutter. Bare Gary Lineker har scoret flere ganger for nasjonalsiden i finalen.Kane dro av gårde og slo kampen og med laget sitt trygt gjennom til de siste 16 med torsdagens siste gruppekamp mot Belgia som skulle komme.England inn i verdensmesterskuddet da Kane hat-trick leder 6-1 Panama-rute Les mer

< p> 24-åringen har ikke gjort noen hemmelighet for sitt ønske om å etablere sitt rykte sammen med spillere som Ronaldo og Lionel Messi på denne turneringen. “Det er klart scenen for å gjøre det er denne,” sa Southgate. “Han er strålende startet. Straffen…du kan avskjedige straffer som like enkle, men hvor lang tid han måtte vente og antall distraksjoner som fikk ham til å fokusere og begynne på nytt; som forteller deg om den mentale seigheten han har fått.

“Han er der i scoringsoversikten. Han er oppe på toppen.Vi vil ikke bytte ham for noen i turneringen når det gjelder nr. 9-er, fordi du vet at når han får muligheter, vil han begrave dem. Like viktig er måten han trykker på, holder ballen opp, bidrar til det samlede spillet og ofrer seg selv for laget. ”

Southgate har tenkt å friske opp sin side på torsdag, når ledelse i gruppe G vil bli bestemt, men vil forsøke å opprettholde “troppsharmoni” når det gjelder valg for spillet i Kaliningrad.Manageren tilbrakte hele Englands verdensmesterskap i 2002, ubrukt av Sven-Göran Eriksson, og til tross for for mange forandringer som potensielt kan forstyrre rytmen, er motvillige til å sette sine franske spillere gjennom lignende frustrasjon.

“I løpet av de neste 36 timer eller så må vi bestemme hva vår prioritet er, og for meg er harmonien i gruppen veldig høyt på den listen, ”sa Southgate, som satte inn frykt for Kieran Trippiers egnethet og håper å ha Dele Alli tilgjengelig mot Belgia. ”Før turneringen hadde vi en god prestasjon mot Costa Rica med en annen XI enn de som spilte mot Nigeria noen dager tidligere. Jeg har full tillit til alle spillerne. Vi ser litt annerledes ut på grunn av profilen til spillere i visse posisjoner, men jeg vet at vi får et høyt nivå av ytelse.I øyeblikket er tankene mine hos spillerne som ikke har spilt så mye, men jeg må vurdere alt før jeg bestemmer meg for laget mitt. Utgitt Gary Lineker en lik kamp for Rio Ferdinands realitycheck | Scott Murray Les mer

“Harmonien i gruppen er viktig for meg. De tre spillerne vi tok med oss ​​i dag er veldig kritiske med tanke på hva vi gjør på trening og for deres entusiasme rundt gruppen. Det er andre som vi ikke fikk være med på. Noen har vært et par uker uten kamp, ​​og vi kommer til å trenge flere mennesker klare når vi kommer lenger inn i turneringen.Men vi vil fortsette å spille godt og beholde konsistensen i spillet vårt; for å holde fart fremover og fortsette som et lag. World Cup Fiver: registrer deg og få den daglige e-posten til fotball.

“Vi må få spillerne som ikke har spilt kamper til å føle seg verdsatt. Tilnærmingen deres til trening, intensiteten deres, betydde at vi var klare for dette spillet. Hvis det skulle dyppe, ville vi ikke være like effektive.

“Jeg er glad for troppen og personalet i dag. Jeg har hørt snakk om at det var bedre å fullføre andre, men hvordan jobber du alt det, egentlig? La oss gå og glede oss over det igjen. Det er hyggelig, det er et spill der vi ikke er oppe i nakken i press, men vi også vil fortsette å vinne fotballkamper. Det er en fin beslutning å ha. ”