Madrid investerte også veldig alvorlig i den nye stadion

Imidlertid ser ikke situasjonen i Juventus seg kritisk i det hele tatt. Klubben er ganske stabil og målt, og derfor bry deg om det ikke verdt det.

3. “ATLETICO” (Spania) – 391 millioner euro

Madrid investerte også veldig alvorlig i den nye stadion. “Wanda Metropolitano” hvor “Friidrett” holder hjemmekamper, ble satt i drift i den siste sesongen, og har siden vært regnet som en av de mest moderne fotballstadioner i Europa.

Det er logisk at en slik glede påvirket Madrid-klubbenes økonomiske situasjon. Den “madrassen” lederskap er ikke villig til å la gå av klubben på alvor fremover, “Barcelona” og “ekte”, og derfor ikke bruke penger på overføringer. Denne sesongen, “Atletico” har brukt 68 millioner euro mer enn mottatt fra salget av sine spillere.

Stabiliteten til idrettslag av resultatene i det nasjonale mesterskapet og dens fortsatte deltakelse i sluttspillet i Champions League skal gi “Atletico” rask reduksjon av gjeld, men i det siste året, de, tvert imot, har økt kraftig – med 44%.

2. “INTER” (Italia) – 438 millioner euro

Grand Milan hadde en veldig balansert siste to transfer kampanje, utgifter 700 000 mindre enn det som mottas fra salg av sine spillere. Nylig har Inter imidlertid nylig fullført finansielle rapporteringsperioder med tap.

I gjeld som silke: 10 klubber med de største finansielle forpliktelsene

Nå fortsetter “Nerazzurri” å øke gjelden. Sammenliknet med de siste estimatene økte de finansielle forpliktelsene med 44%. I den italienske pressen om det og deretter løftet hype for at en slik situasjon innen finans “Inter” i sin alminnelighet bør ikke få lov til å delta i Serie A.

Men neste sesong tilfelle, kanskje endelig gå opp – “Inter” nesten helt sikkert vil spille i gruppespillet i Champions League, men også fans av klubben er det et håp om at den kinesiske medeiere av klubben av Suning konsernet ikke vil gi “Nerazzurri” konkurs .