Olomoucs fotball var spent på Radakovich, han kjøpte Bologna

MF DNES sa klubbens sjef Josef Lébr. “Fordi vi signerte alternativet, er det de facto behandlet. Vi har avtalt med Bologna. ”

Ytterligere detaljer og økonomiske detaljer om overføringen er ikke utarbeidet av styrets leder. “Jeg vil ikke kommentere på den finansielle siden, men det var ikke lett,” sa medeier av klubben.

Radakovic overbeviste ham om at han kunne være en god investering. Den tjueen år gamle forsvarer falt umiddelbart inn i det “blå” settet og utførte pålitelige forestillinger.

Det utmerker seg i vinnende dueller, 194 centimeter høyestopp er også rask og situasjonen prøver å løse fotball; I stedet for å sparke velger han et konstruktivt gjennombrudd. “En anstendig spiller.Taktisk meget godt utstyrt, “snakker om ham anerkjenn kaptein Jan Rajnoch.

I Bologna, hvor Radakovic kom i 2012 fra Proleter Novi Sad, ikke blir vedtatt. Flere lanseringer scoret bare i den hjemlige cupen og deretter gikk til Novara rekke Serie B. I Olomouc CZ kennel Beograd opptatt på maksimum, en av de viktigste mennene trener Kalvoda.

Forlater den kjente Serie A ugjenkallelig. “Ikke i det hele tatt. For meg som en ung spiller er nødvendig for å spille regelmessig. Sigma er ideell for min videre utvikling. Jeg vet at det er mange av utdannede unge og gode spillere.Jeg er også ung, jeg tror jeg har valgt et godt lag for fremtiden, “sa han etter at han hadde bestått en ukesprøve i Olomouc. “Jeg er i Sigma, og jeg vil konsentrere meg om å gjøre noe her.”

Kamp mot angriperne i den tsjekkiske ligaen. “De er sterke og godt forberedt, men jeg kan takle det.” Dette bekreftes av tallene: statistikk suksess kamper han hører hjemme i ligaen på fjerde plass med 68,33%. For øvrig den første partner i sitt midt romerske Hubník (75,65%)

.

har således oppnå Hubnik. ..

Radakovic deretter med en gjennomsnittskarakteren av 2,64 MF Dnes nest beste karakter Olomouc spiller. De har en jevn ytelse til tross for dårlige lagresultater.Sammen med en erfaren Hubnik opprettes raskt og sterkt stoperskou par.

“Stoperská par Hubník, er Radakovic overlegen i serien, som begge viser gode ytelser,” ros er Lébr. Han ville selvfølgelig også holde spillerne brakt Hubnik, som i Olomouc vert fra Pilsen til slutten av året på grunn av familien. “Det avhenger av Pilsen, kom frem, og Roman,” sa han.

“I vinterferien med Roman situasjon, vurdere og bli enige om neste skritt,” han forut Pilsen daglig leder Sadek.

i vinter Olomouc vil også ta fremtiden for en viktig offensiv arbeidshest Michal Ordos, som har kontrakt ut og jeg vil selv gå utenlands for å tjene. “Interessen må være på begge sider. Michal vil fortsatt reise utenlands.Det er en god spiller, men vår interesse er å tilby ham en kontrakt, “ikke skjule Lébr.

Mens Radakovic Hubnik fylt med mening forsterkninger fra podhrotového spiller Juraj Halenár venter på mer. Han har ennå ikke kronet og forlatt settet. “Juraj jobbet med skader. Når han er klar, kan vi vurdere om vi ventet på mer, sier Lébr. “Forsterkningene er gode, men de vil fortsatt at laget skal sitte. Vi styrket oss virkelig. Andre spillere venter på muligheten, du må ha doblet innlegg. Jeg tror at når de får muligheten, vil de bevise seg selv. Vi fikk ikke feil, tvert imot. “