Revolution in Winter League: finalen finner sted på Malta, belønningen vil øke

“Vi ønsket å gjøre turneringen mer attraktiv, gjenopplive. Vi tror at dette ikke vil være en engangs-begivenhet, og vi håper at det vil være et nytt incitament for oss å melde oss på neste store ligaklubber neste år, ”forklarer Sochor og flytter den siste fasen av turneringen til Middelhavet.

Malta Cup blir deltatt av den totale vinneren av den ordinære sesongen, og forsvarer mester – Zbrojovka Brno og to inviterte gjester: Slovan Bratislava og Mladá Boleslav.

På Malta vil fire lag delta på en ukentlig leir der semifinale kamper og dueller for medaljer blir spilt.

I tillegg ble arrangørene enige om å forberede duellene med de beste lagene i den høyeste konkurransen der.Det vil bli spilt på Ta ‘Qali National Stadium med en kapasitet på nesten 17 000 tilskuere. stor. Vi har forberedt en fullgodt treningsleir med alle tjenestene, ”sa Lubomír Ježek, toppsjef i Tipsport sponsing. Lørdag 5. januar morgen. Det var også endringer – den tradisjonelle inndelingen i fire grupper med fire rester, men resultatene vil bli talt i en felles tabell.De vil bli fullført av ti lag fra den nest høyeste konkurransen og tre slovakiske representanter: Tatran Prešov, Nitra og Poprad.

Arrangørene vil fordele 800 000 CZK blant lagene, dette er de viktigste belønningene i historien. Vinneren av den ordinære sesongen vil motta 160 000, og laget fra 12. plass vil også motta bonusen. De advarte Jablonec, Hradec Kralove og Ostrava på forhånd om at de sannsynligvis ikke dro til Final Four fordi de hadde arrangert leire.

“I den første fasen inviterte vi Slovan Bratislava og Slavia til Malta.Slovan bestemte seg umiddelbart, Slavia tenkte for lenge, så vi henvendte oss til bøhmere, som dessverre på grunn av fristen avviste ikke bare Malta, men også den grunnleggende delen. De vil være savnet for første gang i turneringens historie, sier turneringsdirektør Aleš Kolář.