Situasjonen er ikke god. Om vinteren planlegger alle gevinstene

I den siste runden hjemme mot Jablonec 0: 0 og mangelen på Slavia steg til ni poeng. Onsdag i siste runde av Opava Cup 0-0, etter en 0-0 forlengelse og deretter en heldig seier til straffespark. Spartas stappfulle…

“Situasjonen er ikke ideell, vi skal spille bedre,” sa han i et intervju for klubb-TV-en Chipciu.

“Det er ille at vi taper til toppen av tabellen,” Trener- og sportsdirektør Zdeněk Ščasný er klar.

“Naturligvis er ikke vår posisjon den beste, men den er ikke en gang kritisk.Vi er den tredje som kompenserer for tapet, mener Gabé-midtbanespiller Guélor Kanga. “Jeg har aldri så mange gule kort så fort,” sa han.

Sparta trenger flere Kangs og Frýdeks på banen. Stanciu har blink, men i tøffe kamper, spesielt utenfor, lyser det ikke.

Forsvaret er ikke sikker, vingespillerne endrer seg fordi ingen av dem er en støtte. Tettehas toppscorer er begrenset av helseproblemer. Captain Shural er helt ute av form på grunn av klubbens usikre fremtid og forhandlinger om en kontrakt, og håpefulle Forward Pulkrab scoret ett mål.Det er et stort underskudd, vi trenger flere målspillere. Kampen vi spilte med Jablonec må vi vinne en null, ”sa Ščasný. “Vi har våre problemer, vi vet om dem, og vi må løse dem,” bemerket Ščasný med tanke på de neste ukene og månedene.

Den minste nøle vil sannsynligvis utdype tapet av Slavia og Pilsen. Begge eliteklubbene vinner sjelden. Selv om de mislykkes, selv om spillet ikke er verdt noe, kan de ta poeng.Dette er forskjellen med Sparta.

Det er vanskelig i alle utekamper, motstandere vil presse ut mer enn de gjør i andre kamper.

For eksempel vant Olomouc bare to kamper hjemme i høst, ja en var mot Sparta. Til og med bohemere hjemme deler ut poeng med håndfull, men de tok to borte fra Sparta.

På lørdag i Uherské Hradiště kan spartaner møte en hardt kamp enn noen gang. Og dette var siste gang de vant for fire år siden.

Slovácko ble vekket av en ny trener Martin Svědík. De spilte en flott kamp i Ostrava. De forandret måten de gjør, ikke spiller antall pasninger, men aggressivt og rett frem. Men ingenting forandrer seg for oss.Vi må til banen for å vinne, sa Ščasný.

I 2015 hadde spartanerne ingen problemer i Slovácko og vant syv ganger på rad. I de tre siste kampene scoret de imidlertid bare to poeng for 1: 1 uavgjort. Og på slutten av ligaen får vi se hva som trengs, ”tenkte Kang.