Spania kan ikke ta noe for gitt mot Marokko, sier Busquets

Ifølge Sergio Busquets har ikke fotball vært rettferdig mot Marokko, og de er enige. Hervé Renard insisterte på at laget hans, ut av verdensmesterskapet etter å ha blitt beseiret to ganger på to kamper, var ofre for en “urettferdighet” hos VAR, og Spanias midtbanespiller sa at de hadde fortjent mer. Men det betyr ikke at det vil være synd når de møtes her mandag kveld. Spania har ikke råd til å være; forskjellen mellom førsteplass og andreplass i gruppe B er for betydelig.Hvis, det vil si, Spania kvalifiserer seg i det hele tatt – og deres trener, Fernando Hierro, var raske for å minne dem om at de ennå ikke er gjennom til de siste 16.Sergio Ramos treffer tilbake på Diego Maradona, Carlos Queiroz og Iran Les mer

Spania og Portugal går inn i det endelige spillet på gruppenivå på fire poeng, med Portugal foran i kraft av å ha samlet ett gult kort færre. Portugal møter Iran, som har tre poeng og sjansen til å gå gjennom, mens Spania møter Marokko. De to iberiske naboene vet at de hver må få et bedre resultat enn den andre for å toppe gruppen.Belønningen kommer med en mulig vei til en finale som kan lese: Russland eller Uruguay, deretter Kroatia, etterfulgt av England eller Belgia i en semifinale, i stedet for Uruguay eller Russland, Frankrike og deretter Brasil eller Tyskland.

< p> Når de tar banen, vil de vite om det første spillet som venter vinnerne av denne gruppen er Uruguay eller Russland; det de ikke vet er hva som kommer videre, og heller ikke, sa Hierro, skulle det angå dem. Det er sjelden at en manager uttrykker en preferanse – ikke minst på grunn av deres vane med å komme tilbake for å bite deg – men han sa at Spanias intensjon var å vinne gruppen.Den første oppgaven er imidlertid å komme ut av det, og han unngikk å antyde at Spania ville jage en stor scoreline.

“Vår forpliktelse er å få de tre poengene, og hvis vi er topp i gruppen så mye jo bedre, perfekt, ”sa Hierro. ”Vi må spille bra, vinne og glemme hva som skjer i det andre spillet. Vi har nok å bekymre oss for uten å bekymre oss for andre ting. Matematisk er vi ikke igjennom, så vi må behandle denne kampen med den viktigheten den har på egen hånd. Dette er vårt tredje spill, og akkurat nå er det ingenting utover det for oss.Forhåpentligvis kan vi ha et fjerde, og et femte, et sjette, et syvende. ”

Hierro la deretter til:” For å vinne et verdensmesterskap må du slå nesten alle de gode lagene, og du kan ikke velge et eller annet sted. ”

Det er selvfølgelig ikke helt sant, og Busquets innrømmet at han hadde sett på hvordan trekningen former seg. “Vi vet hva alternativene er, men det er bare ett alternativ for denne kampen: vinn, spill bra, avslutt først. Teoretisk kan det være færre favoritter [på deres side av uavgjort hvis de vinner gruppen], men dette er et verdensmesterskap der vi har sett mye likhet. Å være en favoritt er noe du må bevise på banen. ”

Selv om å sikre et bedre resultat kan virke sannsynlig for Spania gitt at Portugal står overfor et lag som kjemper for å gå gjennom, tjente Marokko-ulykken som en advarsel her.Renard la til en annen. “Vi vil forberede dette spillet som alle andre,” sa han. “Vi er klare til å kjempe som løver for ære for Marokko.”

I Spanias leir er det en følelse av at Marokko er en bedre side enn resultatene antyder. Marokko siterte VAR som forklaringen på det. “Det er urettferdig at vi allerede er ute når du ser alt som skjedde mot Portugal,” sa Renard.Keeperen Munir El Kajoui la til: “Det var 100% urettferdig. [VAR] har vært avgjørende og kastet oss ut – et par detaljer i kampen som såret oss mye. ”Verdensmesterskap Fiver: meld deg på og få den daglige e-posten til fotball.

på avgjørelsene som hadde gått mot Spanias endelige gruppemotstandere, men han var enig i at de hadde fortjent mer. “Fotball er ofte urettferdig,” sa han. “Nivået de har vist er høyere enn nullpoengene de har, og som forteller deg hvor vanskelig det er å vinne et spill på verdensmesterskapet.”

Hierro la til: “Vi vet at de er veldig God gruppe. Når du ser på det, tapte de den første kampen til et eget mål i det 93. minutt, og de var veldig gode mot Portugal.Noen ganger slapper du av når du spiller et eliminert lag, og vi kan ikke gjøre det.

“Vi må ha lysene slått på og øynene våre åpne. Ingen kommer til å gi oss noe. Vi må spille bra. Vi kan ikke komme inn i hodet på dem, vi vet ikke hva de kommer til å gjøre, så vi må ha full tro på vår egen evne, på vår personlighet og våre egenskaper; vi er et lag som vil ha ballen, som har egenskaper vi er stolte av. Vi må stoppe overgangene deres. ”

På spørsmål om det betydde at Spania kan velge en muskuløs midtbane, gliste Hierro. “Hvis det er muskler som bestemmer…” begynte han. “Vi er noe annet. Vi har våre forhold, vår kroppsbygning, vår måte å forstå spillet på. Muskler er ikke vår greie, tror jeg ikke. ”