Uniteds gjeld er nært knyttet til Glazers familie

MANCHESTER UNITED (England) – 459 millioner euro

Til tross for at etter at Alex Ferguson har avgått, har Manchester United ingen gode sportsoverganger (Europa League er selvfølgelig en god turnering, men fortsatt ikke så tøff som Champions League eller Premier League), denne klubben er fortsatt høyt rangert i det globale fotballmarkedet.

Uniteds gjeld er nært knyttet til Glazers familie – de amerikanske eierne av klubben. De nøler ikke med å “henge” sine finansielle forpliktelser på klubben, men i det siste forsøker de fortsatt å holde balanse og ikke bringe situasjonen til et problem.

Sammenlignet med den siste rapporten, reduserte Manchester United gjelden med 18%, selv om det ikke er kjent hvordan avskedigelsen av Mourinho, som koster Mancunians en “pen penny”, så vel som den sannsynlige flyturen forbi Champions League for neste sesong, vil påvirke klubbens velferd.

Tenk på de fire beste kandidatene.

Hvem skal erstatte Gennaro Gattuso i Milano? Snart vil Gennaro Gattuso i Milano komme til en slutt. Klubbens legende signerte en kontrakt i november 2017, og etter hvert vant troen på lederskap, selv etter den ærlig katastrofale debuten. Med ham begynte fansen å drømme om mesterens herlighet, og toppspillere som Krzysztof Pentek og Lukas Packs økte bare sin optimisme.

Fra desember til mars viste Rossoneri et godt spill, men i det siste har ingenting skjedd. Fem av de åtte kamper ble tapt, og spillerne synes ikke å være interessert i å kjempe til siste øyeblikk. Fans er sint på sine avguder og på ledelsen, ute av stand til å finne en anstendig spesialist. Troverdigheten til det tidligere kjæledyret på stativene er fortsatt over.

Gian Piero GASPERINI

Gasperini var en utdannet av Juventus, hvor han også begynte sin coaching karriere. Etter å ha jobbet med unge mennesker i Torino i ti år, prøvde han sin styrke med Crotone, Genova, Palermo, Inter, og til slutt Atalanta, hvor han nå er.