Vi kan ikke gå ned på hodet, stirrer Karvins siste trener

Denne lørdagen klokka 15.00 spiller de i Mlada Boleslav, som er den åttende og vant den siste runden i Olomouc 4: 0. En uke senere er Jablonec vertskap for fjerde og avslutter på løpet av den andre Pilsen 16. desember. 1: 3. ”Vi må være positive og være tålmodige. Jeg er overbevist om at vi kommer til å avslutte sesongen med et smil, med det målet vi kom frem til. ”

Det er klart – redning!

Men karvinianerne har vært syv runder hvor de bare tok to Poeng som venter på å vinne. “Vis meg en mann som er fornøyd, selv etter ett nederlag…” sa kapteinen til Karviná Marek Janečka. ”Det er tap i hodet, men vi må lære.Sebrat se. Nå har vi en viktig kamp i Mladá Boleslav.Jeg tror at vi vil sprette fra sisteplass. ”

Hva viste Karvinés første kamp til trener Hrnčár under hans ledelse? “Det er bekreftet at teamet er villig til å jobbe, for å rykke opp,” svarte han. er Filip Panák og Tomáš Wágner og Adriel Ba Loua venter på visumet.

“Slike tap vil påvirke andre lag,” sa Norbert Hrnčár. “Så vi jobber med spillerne vi har til rådighet for å gjøre det så ubehagelig som mulig for våre konkurrenter.” . ”De er alle viktige spillere for oss, og det er ikke lett å spille uten dem.Men vi må klare det, “sa Janečka.

Lukáš Budínský ble representert av Jan Moravec i den siste kampen. “Det var i orden,” sa Potter. ”Mot Slavia prøvde vi å få baller midt på banen og frigjøre Galuška, Lingra og Guba foran. Jeg angrer bare på at vi blir forhastet rundt seksten år, hastige. ”

Potter nektet å savne mer vekt.Det plaget ham heller feil løsning av individuelle situasjoner. “Hvor mange ganger burde vi ha valgt mer for pasningen,” påpekte han. På den annen side fyrte karvinianerne mot Slavia bare en gang…”Dette har sammenheng med dette fordi ballongen ikke kom til skyteposisjonene,” sa Hrnčár, som ikke får panikk etter å ha falt til siste rung.

Når vil Karviná-fotballspillerne kunne glede seg igjen?

“Vi visste hvor vi skulle, hvor Karviná var, og at vi kunne gå helt ned,” sa han for sin assistent Richard Höger. ”Det er en realitet, og vi må tenke på hva som er det neste. Det er fortsatt nok kamper til å vende sesongen fremover og rykke opp.Hvis laget vinner og er rundt sjette, er vi ikke her.

Hvordan kommer spillerne sammen med det nye laget? “Hver trener har sine egne ideer om spillet, alle har et system. Vi må nå prøve å være lydhøre for å forstå trenerens intensjoner så snart som mulig, sier Janečka. “For øyeblikket er vi på siste plassering, men det kan bare sprettes.”