Vil skjebnen til Villas Boas bestemme seg?

Denne helgen vil bli en annen tur i den engelske Premier League. La oss gå over øyeblikkene verdt å ta hensyn til sammen.

Vil skjebnen til Villas Boas bestemme seg?

Hovedinnretningen til den 13. runde av APL
I moderne fotball, gir trener ikke mye tid til oppbyggingen og krever umiddelbare resultater. Når disse resultatene ikke er tilgjengelige, begynner stolen å hakke under mentoren. I en slik situasjon er det nå Andre Villas-Boas. Tottenham rorsmann sist sommer re-startet konstruksjonsteamet. “Spurs” har mistet hovedstjernen Gareth Bale, men brukte mer enn 100 millioner til å kjøpe nye spillere. Selvfølgelig, etter å ha hørt transcendentale summer, blir fansen mer krevende for klubben og treneren. Jeg snakker ikke om ledelsen, som allokerer penger. Igjen er Villash-Boash i en vanskelig posisjon: Resultatene fra Tottenham er ikke imponerende, og Spurs kan ikke skryte av et spill. Hele uken er det snakk om at portugisiske skjebne avhenger av kampen med Manchester United, som vil bli avholdt på White Hart Lane på søndag. Hvordan bestå eksamen hans Villas-Boash er fortsatt ukjent, men emnet han kom over var veldig vanskelig – historien om “Røde Djevler”.

Dilemmaet til david moyes

Mens oppmerksomheten til fans og journalister var rettet mot en stor seier for Manchester United i Champions League over Bayer (5: 0) og årsdagen til den walisiske veiviseren Ryan Giggs, fortsatte David Moyes å tenke på hvordan å rette opp situasjonen mesterskapet. “Sir Alex” mister fortsatt mange poeng, og da vil det være veldig vanskelig å komme opp med lederne. Uavgjort med Cardiff City var definitivt ikke en del av lagets planer, men dette er historie, nå må vi se fremover og lede til London. I den kommende kampen med Tottenham må Moyes bryte hodet over linjen, fordi Robin van Persie vender tilbake til rekkene. Det ser ut til at nyheten er utmerket, for dette er den viktigste slående kraften til laget, men Kagawa sammen med Rooney handlet veldig bra. Hvis tre av dem blir brukt, må japansken bli presset tilbake til flanken, og der spiller han ikke så overbevisende. Hvordan løse dette problemet den skotske trener, vi vil se i morgen. Det er ikke utelukket at Moyes generelt vil presentere en overraskelse og satse på dagens helt, Giggs, det viktigste er at den walisiske mannen skal avvike fra feiringen.