Den vandrende Chomutov-skytteren Svoboda kommer til live: Vi kjemper for ti

I hockeytrøya til Pirates som hittil hadde en tendens til å jobbe, for første gang presset han seg mot sine egne og tror at den nylige to-målskvelden vil få ham tilbake til letthet.

“Hvis en person ikke scorer mål og ikke scorer poengene som forventes av ham, er det et mål å komme dit og det er i minus, så det akkumuleres. Hvis du ikke en gang scorer et lag, blir du litt vandrende. Dette vil roe meg ned. Når spilleren er kul, øker prestasjonen hans, uansett hvilken sport, ”hevdet Svoboda etter rivingen av Pardubice 6: 1, der han deltok i to mål og assistanse.

Det var definitivt hans beste kamp siden øyeblikket da han kom fra Pardubice i bytte mot David Skokan som en skytter som må score de manglende målene for Pirates.I de ni første kampene lyktes han imidlertid bare to ganger, og selv mot Pardubice så det i utgangspunktet ikke ut som noen større sving. Da Svoboda fikk den ideelle pucken to ganger og bommet, satte han seg ned på benken.

“Jeg har ikke virkelig truffet pucken, selvfølgelig plager det meg, fordi disse situasjonene er avgjørende for kampen. Så jeg er glad for at etter endt sinnssykdommer jeg viste der, til slutt falt jeg inn der og vi vant, ”sa han. sønn av Vladimír Růžička junior. Og den nydannede formasjonen lyste: Frihet 2 mål + 1 assistanse, Ruzicka til og med 1 + 3!

“Når Vlada har en puck, prøver jeg å ikke gå til ham eller gi plass til ham.Han er i stand til å spille inn over to hockeypinner, som han har vist mot Pardubice flere ganger. Hvis det kommer til å fungere som dette, er det bare flott! ”

De to siste hjemmekampene var en tur av Pirates. Flott med Sparta (5: 0) og Pardubice (6: 1) ser ut til å benekte at Chomutov har vært en renegade siden begynnelsen av den ekstra ligaen. “Vi spilte bra og gjorde en fin hockey, men vi må bekrefte det, det kan ikke være bra bare i en av fem eller seks kamper,” skjønner skytteren.

Chomutov-tapet er fortsatt stort. For den tiende Litvínov har de siste piratene et underskudd på 14 poeng. “Vi vil ikke ha noe å spille etter jul.Hvis vi får poeng mer regelmessig, kan vi fortsatt klare det og kjempe for ti, ”mener Svoboda.