Hvordan vekke den verste skytteren i 45 år? Lengre kraft eller større is

Fjorårets kamp for kongen kanadiske scoring var ekstremt balansert i de siste rundene, ikke bare fordi Benn, Tavares, Crosby eller Voráček er ekstremt talentfulle hockeyspillere, men også fordi ingen av dem kunne krysse grensen devadesátibodovou. Dette skjedde for første gang siden 1968, da antall lag økte fra seks til tolv.

Det kan være et enkeltbrudd, men NHL er redd for en langsiktig trend. Tross alt, langt borte er tiden da klubbene klarte å score 250 mål per sesong i gjennomsnitt.I fjor klarte bare fire av dem det.

“Jeg tror målene er fallende, fordi spillerne er så gode på forsvar og klubber har sofistikerte defensive systemer”, sier spissen Tyler Seguin fra Dallas. “Hvis det blir flere sjanser til å score, jeg er definitivt for!”

Men hvordan du gjør det?

liten straff for to og et halvt minutt

Som vist møte september Den største NHL Player Media Tour-stjernen, ideer er mange hockeyspillere. Og noen av dem er revolusjonerende.

“La oss spille fire på fire eller for eksempel større mål?” Spurte forsvar Zdeno Chara.

“Reduser din målvakt”, tilbyr Buffalo Zemgus Girgensons.

To store betraktninger.Hva du skal gjøre for å snu spissene scorer mål?

New York Rangers kaptein Ryan McDonagh igjen foreslår å forlenge power play. “Bare tjue eller tretti ekstra sekunder og se om du begynner å falle flere mål,” sa han i utdrag, som også er publisert i National Post avisen.

Selv snakker om forstørrelse banen og nærmere europeiske dimensjoner, til tross for det faktum at på kontinentet vinder debatt i nøyaktig motsatt retning.

“Vi trenger mer plass fordi spillerne er større og raskere,” hevder lederen Islanders John Tavares. “Dynamikken i spillet ville ikke forandres,” legger James van Riemsdyk i Toronto. “Fem fot (1,5 meter) er nok for oss å ha mer plass til å jobbe med pucken, men det endrer ikke spillet i internasjonal hockey, hvor du venter i ryggen.”

forlengelse av bare tre

en regel endrer NHL i år: etter uavgjort i ordinær tid med en fem-minutters forlengelse vil plassere fire spille kun tre på begge sider.Ledere vil oppfordre skytterne til å slå enda lenger og ikke vente på separate raids.

Ifølge brødrene Sedinových ble imidlertid mer viktig og effektiv endring, som kom etter et års lockout i 2005. På den tiden dommeren stramme vurderingsprosedyrer klubber som plaget angripere sitt arbeid.

Snart skytingen skjedde eksplosjonen: Seven hockeylag avsluttet året med 100 eller flere poeng, “nitti” dem vinne bare fjorten. “Hvis det hørtes slik, ville det åpne spillerne mye plass,” sier Daniel Sedin.

Siden de stive meter begynte de å slippe igjen.Hvis ti år siden delt gjennomsnittlig tretten mindre straffer per kamp i fjor var det nesten bare halvparten. “Spillet er ikke så åpent som før,” bemerker broren Henrik.

Når forsvar vinner

kanskje dette er hele fåfengt innsats. NHL har endret reglene flere ganger for å hjelpe den offensive hockey, og etter noen år igjen seiret vekt på forsvar.

Crystal Zoom 2015

“Trenere alltid komme opp med nye systemer for å hindre målene.Så la oss gjøre noen tilpasninger, de vil justere igjen og spille defensivt, sier Zdeno Chara, som forhindrer de vinnende målmakene å gå gjennom hele karrieren.

Problemet spiller ingen rolle for ham – mye som Henrik Lunqvista. Målvakter er vanligvis veldig glade hvis noen ønsker å krympe utstyret eller øke målene sine. “Målene er ikke det viktigste, sjansene er viktigere,” hevder dagens mest berømte målvakt. “Selv en kamp som slutter 2: 1 kan være flott å se på. Noen ganger virker det for meg at vi er veldig fokuserte på å få flest mulig mål. ”

Vel, ikke alle er enige med de forskjellige ideene til angriperne. Defender Victor Hedman vil ikke lindre dem og vil ikke endre noe “drastisk”. “Jeg er en forsvarer!” Roper han.Som en god representant for den svenske skolen har han en klar mening. “Det er fortsatt et high-stakes spill, og du vet hva det står: mestere gjør et godt forsvar.”