Tre prosedyrer. Ishockey-ligaen fortsetter å gå på Litvinov, Sparta og Liberec

I neste runde blir Litvinov den svenske Frölund som tapte tapet etter en ukes nederlag i Ingolstadt 2: 4. Hun vant 3: 1 i det vanlige spillet, og i den 67. minutt sikret pensjonen Ryan Laschs fremgang i Göteborg.

Liberec møtes Davos. Den sveitsiske mesteren slått ut IFK Helsinki etter å ha vunnet hjemme 5: 2 etter et første 1: 2-tap. Sparta vil slå den finske Kärpät Uleåborg, som etter 2: 0 og 3: 0 glatt krysset Düsseldorf.

Hockeyspillere Litvínov avanserte til åtte-finalen, spilletid tildelt det første nederlaget i konkurransen.Jo mer vellykket av paret for staten 1: 2 totalt med den første duell besluttet utvidelsen, som med tiden 64:45 presset frem Frantisek Lukes

“Fra vår side var det et hardt tilkjempede kamp.. Vi er glade for at vi har klart å avansere, men resultatene var ikke perfekt. Vi hadde ikke den nødvendige energi, så vi dro dem gjennom hele kampen, “sa trener Radim Rulík og roste resultatene av keeper Lukas Horak, som scoret 25 vellykkede intervensjoner. “Zachytal stor, og holdt oss inne i kampen,” sa adresse Keeper toere velbehag.

Den regjerende tsjekkiske mesteren, som startet ikke den beste nye extraleague år, gikk inn i kampen med jednobrankovým lederskap i ryggen, mens i den østerrikske hovedstaden vant 4 : tredjeOg enda mer i den første tredjedel av hans tilnærming til den svekkende Tornado, men lekkasjen til målet kom ikke til. Dzieduszycki på den annen side, rang stangen bak keeper tilbake brenner.

Den andre tredjedelen av parceled ofte utelukket, selv etter at det var målløs men tilstanden. Og etter at tredjepartens gjester var igjen uten ytterligere svakhet, slo de seg i kraftkampen takket være Rotter, som var på slutten av en god kombinasjon. Men svaret kom allerede i 72 sekunder – så vel som i en rekke fordeler sammenlignet tečující Jansky

Når du registrerer brudd situasjon for Severočechy flokete igjen når de kjørte 51 minutter på å svekke Whitmore og gamle gjester lederskap.. Gólman Kickert har skilt seg flere ganger, men summen av poengsummen fra begge kamper 5: 5 har ikke endret seg og brakt en forlengelse.Det endte morsom slag Lukes.

“De gjorde en feil på den blå linjen, Viktor (BLEU) Jeg er godt egnet, så jeg det slo, og jeg er glad for at det falt,” jublet Lukes, som sette et bytte avgjørende ikke spille, fordi han forlot hytta skjerpe skøyter.

kaptein Michal Trávníček etter kampen roste resultatene av Vienna Capitals. “Det var ikke en dårlig manchaft. De hadde tre kamper i begge kamper, og det gjorde oss litt av et problem. I dag var mer enn en tredjedel av dagen dårlig is. Ofte vi mistet pucker og de forteller oss at tilbake i tredje, “sa Trávníček på adressen til den internasjonale EBEL liga.

Hockey Sparta vant også returoppgjøret på isen Zürich 3 0.Praguers så overbevisende klare, og hjemme vinne 3: 2.

Sparta lykkes, selv reiste til Sveits med ubehagelig extraligových balanse av tre tap på rad. “Vi ble alle bedre og vi spilte et flott spill. Kollektivt, jo mer vi blir involvert, gikk vi sammen for å vinne mer. Og mesteparten av tiden resultatet av kontroll, “roste resultatene av lagets keeper Tomáš Pöpperle.

Den sveitsiske enheten var nesten fem tusen tilskuere i begynnelsen av en mer aktiv, men Pöpperl holdt et rent rulleblad, og når Sparta Netíková takket være straffe 12. minutt innenlands feil, redusert deres entusiasme. Økningen kan fortsatt Sabolič, men han savnet.Seger på den andre siden skatte Pöpperl.

I den andre perioden var det flere muligheter Sparta, men når sjansen Cuntiho han prestert godt Pöpperl. Forbedre ledelse og kontoen din kan deretter skutt to ganger Netík sikring, men kom i begynnelsen av den 37. minutt når kastet pucken på mål fra begynnelsen Sabolič Kumstát og det gikk utenfor Leimbacherův rekkevidde.

Sparta var allerede godt på hesteryggen og når Pöpperl begynnelsen av den tredje tjue minutter tok dobbelt glede Herzog, var det klart at det ikke vil tillate engang et snev av dramatiske avslutninger. Forskjellen i score på det motsatte, har markert lett fra luften Buchtele.Pöpperle har scoret en ren konto med 30 vellykkede inngrep.

“Jeg tror ikke at dagens ytelse var så forskjellig fra kampene vi spilte mot sterke rivaler som Litvinov, Liberec og Brno” Nylige forestillinger på en serie utendørs nederlagssjef Josef Jandač. “Spillet var bra, men vi gjorde ikke de enkelte blåmerker i dag, og målet var utmerket, selvfølgelig,” sa Pöpperle. Måltakere: 12. Netík (Pribyl) Kumstát (Sabolič, Barinka), 49. Buchtele (Netík). Dommere: Haupt (Tyskland), Massy – Wüst, Progin (alle sveitsere.) Straff: 3: 6.Ingen bruk. Målgruppe 4 563. Første kamp: 2: 3 avanserte Sparta </​​p>

Liberec hockeyspillere har vunnet spillet i en tilbakevending til isen svenske Linköping. 6: 3 klart bekreftet 4: 1 seieren.

Liberec startet uten forsvarer skomaker som av helsemessige årsaker har nettopp sett duell fra tribunen. Etter 26 sekunder led Liberec. Vampola før wicket ideelt utgitt Birner, som lett i beste spiller 14. konkurransens Liberec totalt Major League og Champions League scoret jomfru skudd.

I tredje minutt økte Řepík som kom etter Dernerová skutt pucken backhand knærne. På 30 sekunder var det 3: 0 for gjestene. Persson flådd pucken Bulíř og flykte fra prostřelil Rautia under blocker.I det niende minutt etter hendelsen Stránského vellykket Jelinek kom og gikk i mål Linköping Högberg.

Prosessen var klart. Hjemmet prøvde bare å lette tapet. Etter 54 sekunder, den andre delen av den første og innløses Schwarz, som overvant i en setning nær Repíková Lille. I det 24. minutt, men igjen scoret Liberec, Bakošová passere Radivojevic endret.

På den annen side, gjorde den siste delen av ringrommet bomben ikke har en sjanse i Liberec keeper Forsling og i det 45. minutt da en annen straff Repíková treffer fra høyre sirkelen lille. Det siste ordet var 57 minutter Řepík at hysteriske skudd fra venstre sirkelen registrert andre mål i kampen.

“De to kamper var den andre og tredje akt meget balansert.Vi vant serien i åpningen tjue minutter av begge møter. Jeg er glad vi spilte med en slik høy kvalitet samlet. Jeg er selvfølgelig glad for vår seier, og jeg håper at vi kan gjenta suksessen i neste runde, “sa den offisielle siden til treneren til klubben Liberec Filip Pesan

Hockey Vitkovice tapt på isen Tappara Tampere. 1: 2 og en konkurransen er god. Kampen avgjøres i den 37. minutt spissen Jan-Mikael Järvinen. I åpnings innenlandske duell bukket Ostravans finske rivaler 0: andre

Begge kompleksene ikke bruke den første periode etter at en strøm spille. Vitkovice forsvare seg når Klokovo straff og motsto Tappara på Dixon bli på utvisningsbenken. Hjemme, men ventet ledelsen åtte sekunder før første pause.Peltola skutt et skudd fra den blå linjen i Dolejs mål mellom betongen. I begynnelsen av den andre delen fikk Vítkovice en annen svakhet, og i det 28. minutt var de glade for å bosette seg. Olesz gikk forbi Tappary, og skuddet fra høyre sirkel slo Noronen. Hjemmelaget passerte ikke Vandas straff ennå, men de slo en ny oppstart. Järvinens missil avsluttet etter Dolejs.

Tappara hadde en sikker ledelse for å gå videre i tredje periode uten vanskeligheter. Likevel øker etter den kroatiske forsvarsspilleren Puzić Haapala, men snu ikke 45 sekunder før slutten straffespark.

“Vi spilte ikke et dårlig spill, dessverre gjorde vi unødvendige feil i den offensive tredje og vi samlet det en gang.Vi visste at vi måtte slå våre motstandere med forskjellen på tre mål. Derfor prøvde vi å åpne spillet fra andre tredjedel, men tiden var mot oss. Dessverre kunne vi ikke trykke Tapar på mål, sier Ladislav Svozil, en trener av Vítkovice. “Det var en veldig vanskelig kamp som kompliserte Hammerick og Klesla skader. Spillet fra vår side var ikke dårlig, men resultatet ble bestemt av en makt. Vi hadde mange skader, i utgangspunktet ble tre viktige spillere skadet. Deres erfaring manglet til slutt, sa coach Jiří Kalous.

“Det var en flott opplevelse for oss. Unge spillere trenger en slik konkurranse. Bare i en internasjonal konfrontasjon, se hvordan de egentlig er, “la han til.

Mål og opptak: 20.Peltola (Saravo, Dixon), 37. Järvinen (Kuusela, Aalto) – 28. Olesz (Strapac). Dommere: Grumsen (Danmark), Fonselius – Puolakka, Pesonen (alle Fin). Utelukkelse : 4: 8. Bruk: 1: 0. Første kamp: 2: 0 avstått Tappara Tampere

hockey Trince er etter et tap på 1: 3. På hele is svenske HV 71 Jönköping eliminert fra lek League. Tsjekkisk runner-up etter et hjem trekke 2: 2 selv ledet James Klepiš mål og håpe på en progressiv seier holdt opp til 52 minutter, men så slapp det avgjørende målet svekkelsen av hockey Chris Abbott. Svenske prosedyre deretter bekreftet i tredje flik Trinecke Power Play.

Třinec uten Adamski, Hrabal, Galvas og straffet Polansky selv i reprise spilt en svensk lagspill tilsvarende.For selv om utdaterte Frolik 11 minutter ringte pol, men da hadde en stor sjanse til å komme inn i ledelsen Trinec Chmielewski, som imidlertid i noen fine bevegelser klarte å Ersbergovi.

Vi gjorde det for å Klepiš at i 27 minutter krøll rengjøres nettverk stemplet slag Linhart. Gjestene føre, men kunne ikke holde lenge Eidstedt nøyaktig i midten av spillet gått Frolik skjøt fra blå linjen. Så gikk de hjem for det andre målet med større velbehag. Den neste sjansen igjen kom Eidstedt men Frolik reddet andre gang i en kamp pinne.

slovakiske keeperen skadet i 47 minutter, deretter måtte erstatte Hrubec at kort tid etter utbruddet av lykke levde mulighet Laineho.Men etter hvert som fører mål HV 71 høstet: ettertrykkelig Abbott i kraft trekk střelhbitě fisket reflektert hjul og gled den backhand for Hrubec

Silesians til slutt forsøkt å utjevne og tvinge forlengelsen av de seks menn i felten, men for å. åpne målet scoret 32 ​​sekunder før slutten Bengtsson.