Leicester sötétebbé válik, miután Romelu Lukaku pecsétje megnyerte az Evertont

A meccs után nehezen tudtuk meg, hogy melyik hihetetlen hitelesség: Claudio Ranieri azt állította, hogy nem vette észre a 30 000 embert a stadionban, Jamie Vardy maszkot viselve, vagy az a tény, hogy Leicester City az angol bajnok.

Az utolsó alkalommal, amikor Leicester házigazdája volt, májusban bemutatták a Premier League trófeát; itt minden, ami a kijelzőn volt, egy kicsi, közönségkapcsolati stunt volt, és szomorú kontraszt a tavalyi szezon nyertesei és a Leicester oldal között. Everton nem volt unibet mobil bónusz szükség arra, hogy szeptembertől kezdődően nyerje el az első győzelmét. Ledicester City a rajongóknak 30.000 Jamie Vardy maszkot visel a tiltakozás tilalmáról További információ

A Vardy büntetése különösen súlyosnak érezhető volt játszani kellett figyelnie.Az első 45 perc nyomorúságos volt, ami a labdarúgás legrosszabb fele számára késő, de kényszerítő belépést jelentett.

Koeman oldala azonban javult a második időszakban, de végül meghívta a szellemet, hogy kihasználja azt a tényt, hogy Leicester kénytelen volt gyengített védelmet alkalmazni Robert Huth és Christian Fuchs tilalma miatt. A hazai csapat helyettesítői unibet mobil fogadás egy veterán, a 36 éves középkorú Marcin Wasilewski és egy kezdő, a 20 éves Ben Chilwell.Az utóbbi jól teljesített, de a korábbi védekezés hiánya Wes Morgan mellett a középső védelemben Everton volt kitéve az 51. percben.Ronald Koeman: Steve Walsh az Everton-t állította át az átviteli ablakhoz További információ

Joel Robles, a látogatói kapus hosszú távú védelme. Kevin Mirallas elindult, és könnyedén elfojtotta a favágó közepét. Kasper Schmeichel nem tudta megakadályozni, hogy a belga legyőzze az Evertont a vezetőre.

Ez volt az Everton első sztrájkja a mérkőzésen.Az egyetlen korábbi kísérletük a cél általános irányában, a Ramiro Funes Mori gyenge fejlécében, a Mirallas keresztje után annyira elfojtott volt, hogy a legtöbb statisztikus valószínűleg nem rögzítette azt lövésként.

Leicester Egy kicsit közelebb lépett, Daniel Amaratey rutinot kényszerített a Robles-től a 10. percben, 20 méteres tiszteletre méltó lövéssel Shinji Okazakival. Súlyos kreativitás hiánya volt mindkét oldalon.

Ranieri megpróbálta félidőben megváltoztatni a helyét Danny Drinkwater bevezetésével az Okazaki számára. Miután Everton átvette a vezetést, és unibet mobil sportfogadás bizalommal kezdett növekedni, Ranieri is eldobta Riyad Mahrezot.Az a döntés, hogy elhagyja a kiinduló felállásból a tavalyi év Premier League játékosát, a menedzser később azt mondta: „Nem jó formában van, és azt akarom ösztönözni. Többet kell adnia a csapatnak. Fénykép: Mike Egerton / PA

A Leicester-szurkolók is hangulatban voltak az otthoni igazságok elmondására. Ranieri harmadik helyettesítőjét, nem azért, mert bármi volt az új érkezéssel, Leonardo Ulloával szemben, hanem azért, mert a helyettesített férfi, Demarai Gray Leicester legfényesebb támadója volt. Ranieri szerint a kapcsoló a csapategyensúly érdekében történt. Ulloa fejlécét a megérkezés pillanataiban könnyedén megmentette Robles.Ez volt a legközelebbi Leicester, aki behatolt az Everton háromfős védelmébe.

Az Everton irányította a játékot, miközben Tom Davies élénk középpálya jelenléte volt a második félidőben történő bevezetése után. Idrissa Gueye győzelmet szerzett volna a győzelemre a 82. percben, de Romelu Lukaku lövése után a lövést a kapu fölé lőtte. A 90. percben Lukaku maga végezte el a munkát, és egy másik hosszú labdát versenyzett, mielőtt elkezdte a Morgan-t, és túlélte Wasilewskit, és finoman finoman befejezte. A drámai viteldíj kezdődött, mint egy igen kielégítő utazás Koeman csapata számára.