Sam Allardyce: Hatalmas csapás, ha Wilfried Zaha az Afrikai Nemzetek Kupájába megy

Sam Allardyce elismerte Wilfried Zaha potenciális részvételét az Afrikai Nemzetek Kupájában az elefántcsontparton a következő hónapban “masszív csapást” jelentene a Crystal Palace számára, és elhagyták, hogy nem ítélték oda a szankciót a bűncselekményért. amikor a Premier League menedzsmenthez való visszatérése a Watford-nál húzott,

Angliában kétszer megfogott Zaha a Fifára kérte, hogy versenyképesen játsszon az Elefántcsontparton, a születési országában, és ha ezt választják, akkor több mint egy unibet kifizetés hónapja távozhatna január elejétől a Gabon versenyén. Gareth Southgate megpróbálja meggyőzni a 24 éveseket, hogy továbbra is Angliában és Allardyce-ban maradjanak, négy nappal a szerepe előtt, és a következő héten leül a játékosokkal, hogy megbizonyosodhasson a gondolkodási folyamatáról.

Zahától való távozás miatt aggasztotta.A varázsló fenyegetést jelentett a Vicarage Road 1-1-es sorsolásán, és Miguel Britos kihívása alatt három perccel összegyűlt, csak a játékvezető, Mark Clattenburg szimulációjára figyelmeztetett. – Azt hiszem, van büntetés – mondta Allardyce, aki látta Christian Benteke első fele büntetését, amelyet Heurelho Gomes mentett. „Lehet, hogy van egy érv, hogy az első kapcsolatfelvétel a dobozon kívül történik, de a unibet kifizetés módok bírónak és az asszisztensnek nehéz volt megítélni. Ahhoz, hogy semmit sem tudjunk, és Wilfriedt lefoglalták, nagyon csalódást okoz.A Wilfried.Troy Deeney 100. Watford-gólja határozottan elutasítja Sam Allardyce debütálóját. a hírnév befolyásolja a játékvezetők döntéseit]. Figyelnek rá? Meg kell kérdezned Rileyt. De ha jó hírnévre, nem pedig tényre vagy incidensre bírálnak, akkor ez egy fekete jelzés ellenük. És ha valaki búvárkodik, akkor nem kapnak dühös. Ha próbálta megcsípni az egyiket, akkor nem fogja ezt dühösnek, ugye? Azt mondod: „Elmentem ezzel az emberrel”, ugye? Láttam.Kapcsolat van, de tényleg hiányzik a saját büntetésünk az igazi fordulópont számunkra. tőle. A palotát a Palace fitneszszemélyzetének tagjainak kellett bejárniuk az alagútba. – A kabalája rendben van, nem? – mondta Allardyce. – Ez az egész Watford-nál van, hogy rendezze ezt. A Premier League és az FA megnézheti ezt, és megteheti, amit akar. Lehet, hogy rossz reakciót váltott ki. és kérdezd meg tőle.Csak ma felugrott, hogy talán az Afrikai Nemzetek Kupájába megy, úgyhogy jövő héten meg kell találnom, amikor leülök vele. Nyilvánvalóan hatalmas csapást jelentene nekem és a Crystal Palace-nak [ha Gabonba megy]. Bővebben

Az egykori Anglia vezetője nem felügyelte a Premier League játékot, mivel a Sunderland 2-2-es rajza ebben az arénában az utolsó szezon utolsó napján. – Érdekes volt visszajönni – mondta. „Nem nagyon élvezek játékvezetőként játékokat – sohasem voltam, de nagyszerű, ha visszajövök ebben a bajnokságban, a világ legjobbjain, és versenyeznék a kiváló játékosokkal és vezetőkkel.A mai napig saját buta büntetést adtunk el, és az első félidőben nem sikerült saját unibet kifizetés hogyan bajnokságot szereznünk, de sokat kell bátorítani.

„Nagyon jó minőségű és tapasztalt játékosom van itt: emberek, akik 2015-ben kivételesen jól játszottak a palota és más klubok számára; olyan játékosok, mint a Newcastle és a PSG Yohan Cabaye, Wilf, aki most már a Manchester United-en töltött idő után érett, Andros Townsend Anglia játékosának számít, Benteke pedig gólt szerzett, ha megadja neki a kínálatot. Nem kellene ilyen helyzetben lenniük. A tapasztalat használatával ki kell őket húzni a bajból.