Sportingbet vinner både menns og kvinners hjemløse VM

Gardinen kom ned på Homeless World Cup i Glasgow på lørdag, med både de meksikanske mennene og kvinners lag som tok med seg sølvtøyet og beholdt sine titler.

Mer enn 50 lag deltok i den 14. turneringen, som ble beskrevet som en “fantastisk suksess” av arrangørene, hjemløse World Cup Foundation, som ble Sportingbet norske betting sider opprettet for å støtte og inspirere hjemløse gjennom sporten .Three hearty skål for Homeless World Cup | Kevin McKenna Les mer

Presidenten og grunnleggeren av Homeless World Cup, er Mel Young, som er anerkjent som en av verdens ledende sosiale entreprenører.The Scot co-grunnla Big Issue magasinet i Skottland i 1993. Meksikanerne slo Kirgisistan 5-0 i kvinners finale og mennene oppnådde en 6-1-seier over Brasil, så Mexico ble kronet doble vinnere for det andre påfølgende året etter å ha vunnet begge hendelsene i Amsterdam i 2015.

Opp til 100 000 tilskuere ble anslått å se de 416 kampene i løpet av Sportingbet syv dager i George Square, i hjertet av Glasgow.

p> Arrangørene sa: “Det har vært en fantastisk syv dager i sentrum av Glasgow med fokus på fotballverdenen på George Square i ettermiddag for de siste konkurransene i årets turnering. Facebook Twitter Pinterest Skottlands kvinner lag slo nederlandsk 8-3 i George Square, Glasgow.Fotografi: Jane Barlow / PA

“Hver kamp har vært en korker, med straffesparkkonkurranser og knekkende mål aplenty, varme klemmer og håndtrykk og står fullpakket med fans jubler på sine opprinnelige og adopterte lag.

“Høydepunktet til den endelige dagen, de to Cup-konkurransene, ble spilt ut før et pakket hus.”

Før hendelsen sa hertugen av Cambridge: “The Homeless World Cup Foundation tar en unik tilnærming til dette problemet ved å bruke fotballens Sportingbet betting sider med startbonus universalspråk for å takle problemet. Hver av de 512 spillerne i denne turneringen er hjemløs.De har hver forlovet seg med programmer som drives av fundamentet for å håndtere noen utrolige personlige utfordringer for å gjøre det her.

“Denne konkurransen er en feiring av alt de har oppnådd hittil, ved å bruke fotball som et middel til å komme tilbake til et mer stabilt liv. ”

Neste homeless World Cup vil bli avholdt i Oslo Sportingbet neste sommer.