Fargerikt år Safari tennisspillere. Skal han til Championship Championship?

“Gi meg noe å få det,” hvisket hun. Etter at hun kom tilbake fra US Open og hennes korte permisjon i Hellas, skyldte hun henne for bakterielle infeksjoner, da hun kalte henne “gal sykdom”.

Mens den kinesiske og japanske rivalen plukket opp poeng, har den 28 år gamle tsjekkien slått av feber. Hun tok to antibiotika. Hun sov mesteparten av tiden. Hun kunne ikke svelge, spise eller drikke. “Jeg visste egentlig ikke hva som skjedde rundt meg,” sa hun.

Det fantastiske året 2015 ødelagde plutselig sin katastrofe. Etter å ha vunnet en tittel fra en større Doha-bedrift, slått Roland Garros topp 10. Med American Mattekova-Sands vant hun Masters i dobbeltrom.

Hun var også nær en av de åtte singlene invitasjonene til en stor festival i Singapore.Men i siste Grand Slam-turneringen i New York snart droppet ut på grunn av sin begrensede trakk abdominal muskler. Og så legger hun seg ufrivillig ned.

Når han endelig sto opp, forskrekket han undersøkte den nøye mistet et sted innlevering fysiker. Hun kunne ikke engang gå opp trappen. Et sted i det fjerne en rasende kamp om Singapore, hun Prostejov først nå begynner treningen. . Passerer den førstnevnte hoved Jiri Novak

Justering slaget for Masters

Pride Vlcice til Safarova nærmer seg og noen allerede i WTA-løpene har overhalet dem. Sykepleieren vet at fortsatt holder sjette posisjon, men…

“rangering ikke se enda bedre resultater,” sier han (igjen) med en typisk smil. “Jeg teller ikke poeng. Jeg er bare bekymret for det.Jeg beklager at jeg ikke kan spille. Men når jeg er klar, vil jeg prøve å slå Masters. ”

Situasjonen på tennistolen er uheldig.Nederlag i US Open Serena Williams avviste avsluttet sesongen til den andre åpnet døren til Singapore.

Med de skadene de står overfor Russlands Sharapova med rumenere Halepovou, som holder før Safarov, samt spansk Muguruzaová, venn Kvitova og tyske riket.

“Shafi ‘kone italiensk Pennetta og spanjolen Suarez som ville passe inn i nominasjonen, hvis han proklamerte etter tirsdagens kamper.

Men like bak dem i en enestående knuse gribb Radwanska, Venus Williams, Bencicová, Vinci, Wozniacki…

Dessverre noe bremset Karolina Pliskova at i det hektiske programmet samler stadig seier i årets ranking falt ned til 11. plass.Likevel er det fortsatt håp om at tre landsmenn vil være til stede ved arrangementet i tropene.

Safarova forbereder den endelige europeiske offensiven. Selv om hun hadde kjøpt en billett til Beijing, forbød legene henne. «Nå har jeg tillatelse fra dem», lykker han. Neste uke skal de gå om bord i Linz og deretter Moskva.

“Jeg vet at jeg må gjøre noe. Derfor prøver jeg å komme tilbake så snart som mulig. Enten kan jeg gjøre det eller ikke, “sa hun. “Ingenting er tapt. Sjansen er fortsatt, men jeg kommer ikke til å stresse. Jeg prøver å fortsette å se. Livet mitt spiller ingen rolle om jeg kommer til mestere i singelen. Likevel spiller jeg fortsatt en dritt.Likevel opplever stor sesong, hans beste så langt ”

. Fast bestemt på å lykkes tilbake

Det gamle ordtaket om alt Den dårlige tingen om noe godt er noen ganger ganske dumt. Safaris kan imidlertid i det minste delvis betale. Linz og Moskva kommer ivrig, tvert imot, vil dens rival komme fra øst oppbrukt.

“Min kropp stoppet, men til gjengjeld føler I enorm indre motivasjon. Jeg vil fortsatt bevise noe i år, sier Safarova. “Jeg kommer til å gi maksimal i de siste hendelsene som venter meg.”

Etter turneringen vinnere har hadde sirklet på kalenderen helg i midten av november. The O2 arena vil forsvare sin parťačkami Fed Cup.I finalen tsjekkerne kampen med Russland, og sannsynligvis styrke kjent Sharapova. “Jeg gleder med veldig, det vil være fantastisk,” entusiastisk Safarova.

På torsdag vil det komme frem til kanadisk trener Rob Steckley. På lørdag sannsynligvis forlate litt utover til Linz. “Jeg skal se om jeg kan holde hele kampen på banen. Jeg gjør ikke en illusjon. Men jeg skal gå over den. “