Kvalme, tårer, nysing. Det raske tennisåret for Bouchards tennisser fortsetter

Legen hadde målt blodtrykk, satt hun på benken og inn i øynene Welling med tårer.

Som om årets problemene ikke ville ende.

Nok en gang måtte hun kaste inn håndkleet . Igjen får sjansen til å forbedre i år, som er allerede ganske desperat

Kampen med Andrea Petkovic i første runde i Beijing på to. 1 og 6: 1 overga seg. Hun ville ikke. “Det er frustrerende fordi jeg virkelig glede meg til å spille på China Open,” sa Bouchard i en uttalelse . “Jeg tror jeg er fysisk klar, men kom tilbake med meg problemene jeg har etter en hjernerystelse.”

Fordi de har gitt opp turneringer i Tokyo og Wuhan.I Beijing prøvde hun å komme tilbake til kamper, som viste seg å være et for tidlig trekk. Hun sa at hun ville prøve å stå opp tidlig. Men når skal hun være sunn? . Det er uklart

Hun skiftet trener gjort skam, fallende karakterer…

Ved slutten av forrige sesong var hun den syvende spilleren i verden. Flinke til Grand Slam-titler, tross alt, i fjor passerte to ganger i semifinalen og en gang i finalen.

Nå i rangeringen til 38. plass. Hennes stilige ansikt tiltrekker fortsatt reklamepartnere, men ytelsen på banen er mer negativ oppmerksomhet. Elleve ganger i sesongen ikke gjøre turneringen åpningskampen.

Hun kunne ikke bygge på de oppsiktsvekkende Grand Slam-forestillinger fra i fjor, da en ny stjerne fengslet tennisverdenen.Dette forårsaket en skandale på Fed Cup med Romania, der soupeřce nektet å håndhilse etter trekningen.

Saviano ble kvitt treneren og leide en franskmann Sumyka bare for å få enda med ham etter Wimbledon blakk. Deretter prøver en kort tid til å jobbe med Jimmy Connors. Kanskje på grunn av hans hjelp opplevd lovende US Open, som slo behov Cibulkova og startet de åtte-finalen i Vincis.

Men hennes lovende takeoff stoppet merkelige skader.

I garderoben falt, forårsaker en hjernerystelse, måtte gi opp kampen for kvartfinale og påfølgende turneringer.

og nå kom en annen uheldig øyeblikk.

Som om hun ikke lykkes i år, ingenting i det hele tatt.