Stepanek slutter i Tokyo i første runde, og taper en kamp med Wawrinka

Med den fjerde spilleren i verden ranking, som i fire av de fem siste innbyrdes kampene slo Stepanek kjempet balansert kampen.

i det første sett kan fjerne tapet av administrasjonen og sammenlignet med 5: 5, i sin tjeneste, men deretter igjen nølte. Det andre settet, de eneste vellykket brejkbol sveitsiske tennisspillere i andre gamma, Stepanek hadde en sjanse til å vri gjorde ikke det.

I singler så Tokyo vil introdusere bare Jiri Vesely, som er å gå videre til kvartfinale sammenstøt med verdens topp ti Gilles Simon.. Tredje seeded fransk ekskludert fra Sør Mikhail Russland en munter ATP fortsatt neutkal

Djokovic i Beijing nådd en seiersrekke, og spilte med sin bror

Novak Djokovic utvidet sin seiersrekke i turneringen i Beijing allerede på 25 kamper. Fem-tiden mester i sin første start siden triumfen i US Open nederlag i åpningsrunden av den italienske Simona Bolelliho i 72 minutter jevnt 6: 1, 6: 1.

Verdens tennis nummer én vil da for første gang i turneringen ATP spilte dobler med henne yngste bror Djordjem. Og de lyktes. I den første runden av kinesisk-New Zealand vunnet paret av Mao-Sin Kung, Michael Venus 7: 6 (7: 5), 6: 7 (6: 8) og 10: 5.

“Det var spennende.Vi likte det og presset hverandre for å vinne, “sa Novak Djokovic. Tjue år gammel Djordje er rangert som ATP på 1 502. Ved siden av den berømte bror, men han gjorde det bedre enn andre søsken čtyřiadvacetiletý Marko, som Novak sluttet de fem deblovým kamper og alle tapt.

I den kinesiske hovedstaden, der tennisspillere fra begynnelsen av uken plager smog, etter en pause for Retten viste Rafael Nadal. Den tredje seeded spanjolen, som fra eliminering i tredje runde av US Open samt alle turneringer spilte og tapte bare en kamp i Davis Cup, slo hjemmespiller rangering tredje hundre Wu Ti.Den unge mannen som en gang hadde i Shanghai som et samle servert baller og hadde på seg et håndkle, selv om han mistet totalt fire innleveringer, men til slutt vant to ganger 6: 4.

Inntil onsdag, går turneringen i Beijing, den andre seeded Tomas Berdych, som triumferte på mandag i utsatt slutt på sin tidligere virksomhet i Shenzhen. Hans rival for 1. runde vil være Pablo Cuevas fra Uruguay. Den andre tsjekkiske representanten i edderkoppen Lukáš Rosol vil spille for kvartfinalen med David Ferrer fra Spania, fjerde.