Volleyballspillere tenker på meg selv uten støtte fra gruppen

Trenerne til trener Zdeněk Šmejkal spiller i en gruppe i Sofia, hvor de møtes med Nederland på fredag. Deretter venter de på hjemme Bulgaria og på søndag er det tredje laget fra i fjor MS Germany. “Teamet gjorde mye arbeid, og vi kan gjøre vårt beste for å nå målene,” sa Šmejkal selv etter at han hadde valgt et sårt kne, forlot stjernen universell David Konečný. Mesterskapet mangler begge store diagonale spillere fordi Jan Štokra ikke la sin nye koreanske arbeidsgiver.

Treneren mener at tapet av to elite spillere ikke treffer sitt lag. “Et slikt slag kommer nær oss før det ødelegger oss,” sa Shmejkal.Han så kraften til sitt valg i godt forsvar. “Et motto vil være kampvilje og ønske om å vinne,” sa han.

volleyballspillere i EM i lang tid ikke klarte å bryte seg inn i den siste kampen. Året før fikk ikke gå videre fra gruppen med medaljer sist spilte for 14 år siden i Ostrava, hvor han til slutt tok fjerdeplassen.

Stillingen nahrávačské leder for første gang på den store begivenheten Jakub Janouch. “Vi kan ikke ha andre mål enn en gruppe en, og en gang må vi komme ut for å komme til åtte etter en lang tid. Og hvorfor skulle det ikke komme til dette? “Han sa.

I basiskonfigurasjonen vil bli presentert for vogner av Janouch Michal Finger, som vil prøve å erstatte hundrevis og finalen. “Han er fleksibel, og når vi hjelper ham, blir han god,” sier Janouch.På treneren til smash teller med Adam Bartos og Kamil Baranek, blokker Jakub Veselý og Jiří Král og Martin Christopher Libero.

Den aller første kampen med Nederland viser sjansene for fremgang fra gruppen. “Vi er nærmest vår forestilling. Det blir den viktigste kampen. Mellom dem og oss til å bestemme hvem som får svart Peter “har en klar Smejkal.

Tittelen på předloňského Championship i Danmark og Polen forsvarer Russland. Favoritter av løgnene til årets vinnere av European Games i Baku tyskere og også Italia, Frankrike og Polen. Gruppene skal utføre i Sofia, Milano, Varna og Torino. Den endelige vil finne sted søndag 18 oktober i Sofia.